top of page

GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER

1. Generelt

Følgende vilkår og betingelser er gældende for alle bestillinger, der afgives af kunden, (herefter kaldet "dig"), til Delibal (CVR-nr. 37397571), "os" eller "vi", på Delibal websiden, mobil websiden eller via telefon. Ved at bruge delibal.dk og/eller afgive en bestilling erklærer du dig indforstået med disse vilkår og betingelser. ("betingelserne"). Vi beder dig sikre, at du har læst og forstået betingelserne, inden du afgiver din bestilling.

Kun personer, der er fyldt 18 år, ikke er under formynderskab, som har bopæl i Danmark, med undtagelse af Grønland og Færøerne samt virksomheder, der videresender post, kan afgive en bestilling. Bestillinger, der betales med betalingskort og gavekort, kan afgives af personer, der er fyldt 15 år.

Inddragelse af et produkt eller en tjeneste på delibal.dk på et bestemt tidspunkt indebærer eller garanterer ikke, at disse produkter eller tjenester vil være tilgængelige til enhver tid. Vi forbeholder os retten til at lade produkter udgå til enhver tid.

Vi forbeholder os til enhver tid retten til at ændre disse vilkår uden forudgående varsel til dig. De betingelser, der vil være gældende for din bestilling, vil være dem, der fremgår af delibal.dk på det givne tidspunkt, du afgiver din bestilling.

Delibal ønsker at tilbyde den bedst mulige oplevelse på delibak.dk. For at kunne gøre det, er vi nødt til at sikre at vores tjenester fungerer perfekt. Du er indforstået med og indvilliger i ikke at (i) opslå, overføre, videregive, uploade eller promovere hverken meddelelser eller indhold, der kan skade eller have negativ indflydelse på vores virksomhed, produkter eller tjenester; (ii) optræde på en sådan måde eller anvende nogen anordning eller enhed, der begrænser, skaber hindring for, forstyrrer eller forhindrer andre brugere i at bruge eller nyde godt af websiden delibal.dk, eller som påvirker websidens sikkerhed, eller (iii) benytte nogen enhed eller forsøge at bruge nogen form for program, software, værktøj, agent, script eller anden enhed eller søgerobotter (inklusive, men ikke begrænset til, spiders, bots, crawlers, avatars eller intelligent agents) til at navigere eller foretage søgning på websiden eller til at kopiere indhold fra websiden. Vi forbeholder os retten til uden varsel at spærre adgangen til websiden og brugerens konto, hvis vedkommende overtræder en eller flere betingelser i disse vilkår og betingelser.

 

2. Priser og leveringsgebyr

Priserne, der er vist på delibal.dk, er inklusive moms men eksklusive leveringsgebyr.

Leveringsgebyret for alle bestillinger vil være det samme uanset din ordres størrelse og vægt. Gebyret for de forskellige leveringsmåder fremgår tydeligt ved betalingsprocessen. Vores standard leveringsgebyr er 40 DKK. Hvis vi ikke kan levere din bestilling samlet, men leveringen sker over flere gange, bliver der ikke opkrævet ekstra gebyr for de efterfølgende leveringer. Priserne i butikkerne, kataloger, samt på delibak.dk kan variere.

 

3. Bestilling/indgåelse af aftale 

Bestillingsmulighederne, der er til rådighed for dig, er via delibal.dk. Når du har afgivet din bestilling, og hvis du har oplyst din e-mailadresse, vil du modtage en bekræftelse på e-mail. Hvis vi af en eller anden grund ikke kan ekspedere din bestilling, vil du høre fra os hurtigst muligt. Hvis vi allerede har modtaget betaling for bestillingen, vil vi forsøge at refundere det pågældende beløb via samme betalingsmåde, som du har brugt. Hvis alternative aftaler af en eller anden grund er nødvendige, vil du blive kontaktet af os for at arrangere refundering af beløbet. 

4. Levering

Delibal udviser stor omhu og grundighed ved godkendelse og behandling af bestillinger, og vi vil gøre vores yderste for at levere din bestilling til en bopælsadresse eller et posthus i Danmark, alt efter hvilken leveringsmåde du har valgt. Vi kan desværre ikke levere til Grønland og Færøerne.

Delibal bestræber sig på at afsende bestillinger hurtigst muligt og i den rækkefølge, de er afgivet. Vi forsøger at levere inden for 3 til 5 hverdage efter bekræftelse af en bestilling, medmindre andet er aftalt. Selvom vi forsøger at levere inden disse leveringstider, kan levering tage længere tid ved uventede komplikationer. Hvis det uheldige skulle ske, at leveringstiden overstiger 30 dage, kan du annullere din bestilling.

Hvis din bestilling ikke leveres til tiden, bedes du kontakte os på nr. 25 24 53 34 eller via e-mail info@delibal.dk.

5. Annullering af bestilling

Du kan annullere eller returnere din bestilling fra den dato, du har afgivet din ordre, og til og med 14 dage efter modtagelse af de bestilte varer. Hvis du har betalt for varerne, vil du få beløbet refunderet, inklusiv leveringsgebyr men eksklusiv returneringsomkostninger på 40,50 DKK. Hvis du vælger at beholde nogle varer og kun annullerer en del af din bestilling, vil leveringsgebyret ikke blive refunderet.

Du har 14 dage til at returnere varen til os som anført i afsnit 6 (Returneringer) nedenfor. Vi vil refundere beløbet og forsøge at benytte samme måde, som den anvendte betalingsmåde (eller hvis varerne endnu ikke er betalt, lade returnering af varerne fremgå af din kontoudskrift) hurtigst muligt og senest 14 dage efter modtagelse af din meddelelse om annullering, forudsat vi har modtaget varerne. Der kan anvendes anden betalingsmåde for tilbagebetaling, forudsat du har givet samtykke til denne ændring. Dette vil ikke udløse ekstraomkostninger.

Hvis den vare du har modtaget er defekt, bedes du straks give delibal besked om det og returnere varen i overensstemmelse med afsnit 6 (Returneringer) nedenfor. Delibal yder fuld refundering for alle produkter, der vurderes at være defekte. Disse betingelser begrænser ikke gældende, lovbestemte rettigheder.

 

6. Returneringer

Delibal garanterer fuld refundering af alle returnerede varer i overensstemmelse med afsnit 5 (Annullering af bestilling), forudsat alle varer returneres i samme tilstand, som du har modtaget dem. Det betyder, at varerne ikke må være beskadiget, snavsede, vaskede, ændrede eller brugt (til andet end at prøve dem på), og at alle prismærker og labels skal være intakte. Hvis du har betalt med et kredit- eller betalingskort delibal.dk, refunderer vi det aktuelle beløb til det kredit- eller betalingskort, du har brugt i forbindelse med det oprindelige køb.

 

 

7. Betalingsmåder

Betalingskort:
Du kan indtaste dine betalingsoplysninger når du bestiller, ved at bruge et gyldigt kredit- eller betalingskort (VISA eller Mastercard). Delibal forbeholder sig retten til at kontrollere kredit- eller betalingskortets gyldighed, hvor meget kredit der er i forhold til bestillingsbeløbet, og om købers adresseoplysninger er korrekte. Vi kan afvise bestillinger afhængigt af resultatet af denne kontrol.


Bemærk venligst, at delibal forbeholder sig retten til at sende betalingsanmodninger til din e-mailadresse.

Du er forpligtet til at oplyse korrekt e-mailadresse og til at informere delibal, hvis du ændrer den på et tidspunkt.

8. Vores ansvar

Intet i disse betingelser, udelukker eller begrænser delibal’s ansvar i forhold til spørgsmål, hvor det ville være ulovligt for os at begrænse eller udelukke vores ansvar.

Delibal tager ansvar for død eller personskade som følge af vores medarbejderes eller agenters uagtsomme adfærd. Vi forsøger ikke at frasige os ansvaret for bedrageri, begået af os, vores medarbejdere eller agenter. Hvis vi overtræder disse betingelser, vil vi kun være ansvarlige for tab, som er en rimelig forudsigelig konsekvens af en sådan overtrædelse.

Delibal er ikke ansvarlig for indirekte tab, som følger af det primære tab eller skade, f.eks. tabt fortjeneste eller mulighed eller undladelse af levering af varer eller spildte omkostninger; Delibal er ikke ansvarlige for manglende levering af varer, i tilfælde hvor undladelse skyldes en hændelse, der ligger udenfor vores rimelige kontrol, herunder, men ikke begrænset til brand, oversvømmelse, orkan, oprør, civile uroligheder, krig, atomulykke og terrorangreb.

Vores maksimale ansvar over for dig for ethvert tab eller skade, der måtte opstå i forbindelse med din bestilling på delibal.dk, er begrænset til det samlede beløb for din bestilling.

Hvis du har problemer med en vare, du har købt på delibal.dk, og du ikke kan løse problemet i samarbejde med os, kan du sende din klage til EU's Online Dispute Resolution Platform ("ODR-platformen"). ODR-platformen giver forbrugere og virksomheder inden for EU mulighed for nå frem til et udenretligt forlig ved klager i forbindelse med onlinekøb. Denne samlede portal er udviklet til at være en brugervenlig og interaktiv gratis webside, der er tilgængelig på alle EUs officielle sprog. Ved at bruge ODR-platformen kan forbrugeren og virksomheden vælge en udenretlig klageinstans og derefter gennemgå processen for at finde en løsning på kundens klage. Du finder ODR-platformen her: http//ec.europa.eu/odr.

 

9. Farver

Vi gør os umage med at vise vores produkters egenskaber så nøjagtigt som muligt, herunder også sammensætning og aktuelle farver. Den farve, du ser, afhænger af dit computersystem, og vi kan derfor ikke garantere, at din computer viser farverne korrekt.

Hvis der er fejl på de varer, du har købt hos delibal, efterlever delibal alle lovbestemte garantiregler. Hvis du vil klage over åbenlyse materiale- eller fremstillingsfejl ved varer, som vi har leveret, herunder skade forårsaget under transport, bedes du underrette os herom ved straks at returnere varerne til os.

 

11. Overdragelse

Delibal forbeholder sig retten til at foretage pantsætning eller overdrage forfaldne betalingskrav, herunder alle forfaldne afdrag, som måtte være opstået i forbindelse med levering af varerne, som sikkerhed til tredjepart.

 

12. Uafhængighed

Hvis nogle af disse vilkår erklæres ugyldige eller uden retskraft af domstole eller lovgiver, påvirker det ikke de resterende vilkår, som fortsat er gældende.

 

13. Rettighedshaver

Alle immaterielle rettigheder, såsom varemærker og ophavsrettigheder på delibal.dk, forbliver vores ejendom. Enhver brug af delibal.dk’s indhold, herunder helt eller delvis kopiering eller lagring af indholdet, ud over til personlig, ikke-kommerciel brug, er forbudt uden tilladelse fra delibal.

14. Cookies


En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din computer eller mobilenhed, hvorfra der hentes oplysninger ved efterfølgende besøg. Vi bruger cookies til at forbedre og forenkle dit besøg. Vi bruger ikke cookies til at gemme dine personlige oplysninger eller til at videregive oplysningerne til tredjepart.

Der findes to typer cookies: permanente og midlertidige (session cookies). Permanente cookies gemmes som en fil på din computer eller mobilenhed i en periode på op til 12 måneder. Session cookies lagres midlertidigt og forsvinder, når du lukker din browser. Vi bruger permanente cookies til at gemme dit valg af startside og dine oplysninger, hvis du vælger ”Husk mig”, når du logger ind. Vi bruger session cookies, når du bruger funktionen til filtrering af varer, og for at kontrollere, hvorvidt du er logget ind, eller når du føjer en vare til din shoppingbag.

Du kan nemt slette cookies fra din computer eller mobilenhed ved hjælp af din browser. Hvis du ønsker vejledning til, hvordan du håndterer og sletter cookies, kan du få oplysninger under ”Hjælp” i din browser. Du kan vælge at deaktivere cookies eller at modtage en meddelelse, hver gang en ny cookie sendes til din computer eller mobilenhed. Bemærk, at du ikke er i stand til at drage nytte af alle funktionerne, hvis du vælger at deaktivere cookies.

Tredjepartscookies 
Vi bruger tredjepartscookies til at indsamle statistik i samlet form i analyseværktøjer som for eksempel Google Analytics og Optimizely. Disse cookies er både permanente og midlertidige (session cookies). De permanente cookies gemmes på din computer eller mobilenhed i en periode på op til 24 måneder.

Links 
Vi kan indeholde links til andre hjemmesider, som ligger uden for vores kontrol. Vi kan ikke påtage os ansvaret for din integritet eller for indholdet på disse websteder. Vi tilbyder udelukkende disse links for at gøre det lettere for vores besøgende at finde mere information om specifikke områder.

 

15. Selskabsoplysninger

Delibal
Kommune: København
Hovedkontor: Toldbodgade 29B, 1253 KBH K.

Virksomhedsnummer: CVR-nr. 37397571
E-mail: info@delibal.dk
 

bottom of page